Krachtige LMS voor bedrijfstrainingen

Beschikbaar in het Nederlands

Interface van iSpring learning management systeem
4,7 / 5
5 / 5
4,75 / 5
4,5 / 5
4,75 / 5

Start in 1 dag met online leren met iSpring:

Upload eenvoudig uw cursussen en quizzen naar het systeem, nodig uw medewerkers uit en houd hun leervoortgang bij.

Met iSpring gaat leren verder dan het klaslokaal

Werknemers hebben toegang tot trainingsmateriaal vanaf hun laptops, tablets en smartphones. Ze kunnen zelfs offline leren met behulp van onze app voor iPad en Android.

Dat betekent dat werknemers cursussen kunnen volgen, testen kunnen afleggen en leerstof kunnen doornemen waar en wanneer het hen uitkomt: thuis of onderweg, in een café of tijdens werkpauzes.

Mobiel leren met iSpring

Nog meer gegevens over de kwaliteit van e‑learning

Met de gedetailleerde statistieken van iSpring kunt u gemakkelijk zien wie er studeert en wie lessen mist. U kunt de resultaten van verschillende afdelingen volgen, de voortgang en voltooiingspercentages van uw werknemers volgen of de individuele prestaties van elke werknemer in de gaten houden.

Verbeter de effectiviteit van uw training

Gebruik LMS-analyses en opmerkingen van werknemers om cursussen te verbeteren en uw online trainingsstrategie te optimaliseren.

Gedetailleerde statistieken om de kwaliteit van eLearning te volgen

Moeiteloos plannen

iSpring helpt u bij het beheren van activiteiten in uw trainingskalender: plan online cursussen, live trainingen, workshops en webinars. Alles bevindt zich op één plek - u hoeft geen Excel-bladen te gebruiken om activiteiten bij te houden of handmatig uitnodigingen naar deelnemers te sturen.

U kunt bijvoorbeeld alleen webinaruitnodigingen verzenden naar deelnemers die een cursus met succes hebben voltooid; of organiseer een workshop alleen voor degenen die alle webinars hebben bijgewoond.

Plan cursussen en webinars in de kalender

Wereldberoemde merken kiezen voor iSpring

Duizenden bedrijven wereldwijd gebruiken de iSpring e-learning software om hun werknemers te trainen en de prestaties te verbeteren.

iSpring-klanten komen uit een breed scala van industrieën, waaronder luchtvaartmaatschappijen en de auto-industrie, olie en gas, banken en verzekeringen, retail, IT en onderwijs.

22
jaar op de e‑learningmarkt
59.000
klanten wereldwijd
198
bedrijven uit de Fortune 500

De kwaliteit van iSpring-tools wordt erkend door wereldberoemde industrie-experts

Het LMS is ideaal voor kleinschalige bedrijven, omdat het voldoende functies bevat om het leren te verbeteren en te versterken.

Craig Weiss

CEO en hoofdanalist voor Craig Weiss Group, LLC

De beste Learning Management Systemen (2022)

Beste mobiele leer platforms (2022)

Beste compliance training LMS software (2022)

LMS bedrijven Watch List (2021)

Training Magazine Network Choice Awards, LMS (2021)

Top 20 LMS software op basis van gebruikerservaring (2021)

Beste LMS voor blended learning (2021)

Beste gamification Learning Management Systemen (2021)

Beste LMS bij eLearningIndustry.com
(2020)

Top-10 LMS door SoftwareWorld (2020)

Leider in LMS categorie bij Crozdesk (2020)

Uitblinker in Leermanagementsysteem door G2
(2019)

Gouden Brandon Hall Award voor beste vooruitgang in leermanagementtechnologie voor het MKB (2018)

Gouden Globee winnaar voor Klantenservice & Support Afdeling van het Jaar bij de 2021 IT World Awards

Beste Ondersteuning bij G2
(2021)

Beste Ondersteuning bij G2
(2020)

Laat uw contactgegevens achter om een gratis demo aan te vragen. Wij laten graag zien hoe iSpring u kan helpen uw trainingsdoelen te behalen.

Belangrijkste kenmerken van iSpring

Beheer het online leerproces van A tot Z

Volledig geïntegreerde ontwikkeltool

Ontwikkel eenvoudig e-learningcursussen, quizzen, videocolleges en simulaties en upload ze naar de LMS met slechts een paar klikken.

Onbeperkte opslagruimte

Wij hebben geen limiet op GB's of aantal bestanden. U kunt zoveel ruimte gebruiken als u nodig hebt en onbeperkt content-items uploaden: cursussen, video's, presentaties, enz.

Leerpaden

U kunt voor elke afdeling een specifiek leerpad ontwikkelen en de voortgang van medewerkers volgen terwijl zij nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Nederlandse vertaling

Laat uw werknemers in hun moedertaal leren. Stel Nederlands in als de standaardtaal van het leerportaal en zorg voor een betere trainingservaring.

Evenementenkalender

Live trainingen, workshops en webinars beheren en toewijzen op een enkel scherm van iSpring Learn. Al uw activiteiten zijn goed georganiseerd en u hoeft niet langer te schakelen tussen uw LMS, Excel-sheets en takenlijsten.

Gamificatie

Voeg spelelementen aan uw training toe om deelnemers te betrekken en te motiveren nieuwe hoogtepunten te bereiken. Ken punten en badges toe wanneer deelnemers hun opdrachten voltooien en inspireer hen met beoordelingen meer te bereiken.

Handig gebruikersbeheer

U kunt eenvoudig leerlingen beheren binnen uw systeem. U kunt bijvoorbeeld een tijdelijk account aanmaken voor een werknemer in opleiding of snel een leergroep vormen door een registratielink naar de leden te sturen.

White-labeling

Pas uw huisstijl toe op het leerportaal. U kunt kleuren, logo en URL met slechts een paar klikken op het dashboard wijzigen.

Offline leren met de mobiele app

Werknemers kunnen leercursussen volgen, zelfs als er geen internetverbinding is; bijvoorbeeld tijdens het reizen per trein of vliegtuig.

Geavanceerde rapportages

Volg de voortgang van studenten in realtime. Met 21 soorten rapporten is het eenvoudig om de effectiviteit van uw leerstrategie te analyseren en visualiseren.

Online beoordeling

Test snel de kennis van deelnemers met interactieve quizzen en enquêtes.

Certificaten

Stel certificaten op die deelnemers na het voltooien van een cursus of het slagen voor een quiz ontvangen.


Betrek medewerkers om te leren

Met iSpring kunt u uw eigen documenten, specificaties en presentaties snel omzetten in interactieve en boeiende games, videocolleges en simulaties.

Webinars

Een presentatie gecombineerd met een videolezing zorgt voor een prachtige videoles.

Dialogue simulations

Perfect voor het trainen van communicatieve vaardigheden en strategieën. U kunt bijvoorbeeld een gesprek met een boze of emotionele klant simuleren.

Betrek uw medewerkers

Geleidelijke implementatie van e-learning met iSpring

In de beginfasen kunt u beginnen met slechts een paar leerlingen, bijvoorbeeld leden van één afdeling. Later kunt u uw plan upgraden door andere teams en afdelingen toe te voegen, zodat uw gehele bedrijf online leert.

Professionele ondersteuning

83% van de klantvragen wordt binnen 2 uur beantwoordt en opgelost

De iSpring supportmedewerkers helpen u onmiddellijk bij eventuele productgerelateerde vragen. Om nieuwe gebruikers te helpen de software onder de knie te krijgen, organiseren ze regelmatig webinars en maken ze videolessen.

Bekroond ondersteuningsteam

De technische kant

Gegevensbeveiligingsgarantie

Uw inhoud en statistieken worden veilig opgeslagen op in de VS gevestigde servers. Het systeem maakt tegelijkertijd back-ups in verschillende datacenters - en dit is slechts een van de 15 beveiligingsmaatregelen die we gebruiken.

In de cloud of op locatie

iSpring Learn is een cloud-based oplossing en alle gegevens worden opgeslagen op de servers van iSpring. We kunnen het systeem ook op uw eigen servers implementeren, zodat uw organisatie de volledige controle heeft.

Oplossing op maat

We gebruiken actief feedback van klanten om ons systeem nog beter te maken. Upgrades worden elke maand vrijgegeven. Als u specifieke verzoeken heeft (bijvoorbeeld om een nieuwe rapportage toe te voegen of domeinalias in te stellen) kunt u contact opnemen voor een oplossing op maat.

Voldoet aan internationale e‑learningstandaarden

iSpring-oplossingen ondersteunen moderne e‑learningstandaarden: SCORM 1.2 en SCORM 2004.

Aan de slag met iSpring Learn!

Geniet van een gratis 30-daagse proefversie: ontdek de geavanceerde functies voor e-learning van iSpring Learn LMS.

Misschien vind u dit ook leuk

De 5 beste e-learning-platformen om bedrijfstrainingen te stimuleren in 2023

Wat is een LMS en wat kan een LMS voor uw bedrijf doen?

360 graden feedback: alles wat u moet weten