Krachtige LMS om medewerkers te trainen

Jump-start online leren met iSpring in 1 dag:

Upload eenvoudig uw cursussen en quizzen naar het systeem, nodig uw medewerkers uit en houd hun leervoortgang bij.

Leren gaat verder dan het klaslokaal met iSpring

Werknemers hebben toegang tot trainingsmateriaal vanaf alle apparaten: laptops, tablets en smartphones. Ze kunnen zelfs offline leren, met behulp van onze app voor iPad en Android.

Dat betekent dat werknemers cursussen kunnen volgen, tests kunnen afleggen en leerinhoud kunnen doornemen wanneer het hen uitkomt: thuis of onderweg, in een café of op de werkplek tijdens pauzes.

Nog meer gegevens over de kwaliteit van eLearning

Met de gedetailleerde statistieken van iSpring kunt u gemakkelijk zien wie er studeert en wie lessen mist. U kunt de resultaten van verschillende afdelingen volgen, de voortgang en voltooiingspercentages van de leerling volgen of de individuele prestaties van elke leerling in de gaten houden.

Verbeter de effectiviteit van uw training

Gebruik LMS-analyses en opmerkingen van leerlingen om cursussen te verbeteren en uw online trainingsstrategie te bevorderen.

Algemeen expertiseniveau: 87,23%

Moeiteloos plannen

iSpring helpt u bij het beheren van activiteiten in uw trainingskalender: plan online cursussen, live trainingen, workshops en webinars. Alles bevindt zich op één plek - u hoeft geen Excel-bladen te gebruiken om dingen bij te houden of handmatig uitnodigingen naar leerlingen te sturen.

U kunt bijvoorbeeld alleen webinaruitnodigingen verzenden naar studenten die een cursus met succes hebben voltooid; of organiseer alleen een workshop voor degenen die alle webinars hebben bijgewoond.


Wereldberoemde merken kiezen voor iSpring

Duizenden bedrijven wereldwijd gebruiken de iSpring eLearning-software om hun werknemers te trainen en de prestaties te verbeteren.

iSpring-klanten komen uit een breed scala van industrieën, waaronder luchtvaartmaatschappijen en de auto-industrie, olie en gas, banken en verzekeringen, retail, IT en onderwijs.

19
jaar op de e-learningmarkt
54000
klanten van over de hele wereld
148
bedrijven uit de Fortune 500

De kwaliteit van iSpring-tools wordt erkend door wereldberoemde industrie-experts

De LMS is ideaal voor elk klein bedrijf omdat het net voldoende functies bevat om het leren te verbeteren en te versterken.

Craig Weiss

CEO en hoofdanalist voor Craig Weiss Group, LLC

Bekijk gebruikersrecensies voor iSpring Learn
op Capterra

In de TOP 20 Authoring Tools Bedrijven volgens de trainingsindustrie

De leider in Best Course Authoring Software bij G2Crowd

#1 in de Top 25 Learning Management System Category Leaders Q2 2018 bij GetApp

#3 in Top 20 LMS op basis van klantervaring door eLearning Industry

#3 in de Top 20 van LMS op basis van gebruikerservaring door eLearning Industry

FrontRunner voor Learning Management, februari 2018 bij SoftwareAdvice

Laat uw contactgegevens achter om een gratis demonstratie aan te vragen. We zullen graag laten zien hoe iSpring u kan helpen uw trainingsdoelen te bereiken.

Belangrijkste kenmerken van iSpring

Beheer het online leerproces van A tot Z

Volledig geïntegreerd authoring tool

Ontwikkel eenvoudig e-learningcursussen, quizzen, videocolleges en simulaties en upload ze naar de LMS met slechts een paar klikken.

Onbeperkte opslagruimte

We hebben geen limiet op GB's of aantal bestanden. U kunt zoveel ruimte gebruiken als u nodig hebt en onbeperkte content-items uploaden: cursussen, video's, presentaties, enz.

Leerpaden

U kunt voor elke afdeling een specifiek leerpad ontwikkelen en de voortgang van medewerkers volgen terwijl zij nieuwe vaardigheden leren beheersen.

Webinars

Met live webinars kunt u veel medewerkers van verschillende afdelingen tegelijkertijd opleiden. En als een leerling de les mist, kunnen ze de opname gebruiken om bij te blijven.

Evenementenkalender

Wijs toe en beheer live trainingen, workshops en webinars op een enkel scherm van iSpring Learn. Al uw activiteiten zijn goed georganiseerd en u hoeft niet langer constant te schakelen tussen uw LMS, Excel-sheets en takenlijsten.

Gamificatie

Voeg spelelementen toe aan uw training om leerlingen te betrekken en te motiveren om nieuwe pieken te overwinnen. Ken punten en badges toe wanneer uw leerlingen hun opdrachten voltooien en inspireer hen om meer te bereiken met beoordelingen.

Handig gebruikersbeheer

U kunt eenvoudig leerlingen beheren binnen uw systeem. U kunt bijvoorbeeld een tijdelijk account aanmaken voor een werknemer in opleiding of snel een leergroep vormen door een registratielink naar de leden te sturen.

White-labeling

Pas uw huisstijl toe op het leerportaal. U kunt kleuren, logo en URL met slechts een paar klikken op het dashboard wijzigen.

Offline leren met de mobiele app

Werknemers kunnen leercursussen volgen, zelfs als er geen internetverbinding is; bijvoorbeeld tijdens het reizen per trein of vliegtuig.

Geavanceerde rapportages

Volg de voortgang van studenten in realtime. Met 21 soorten rapporten is het eenvoudig om de effectiviteit van uw leerstrategie te analyseren en visualiseren.

Online beoordeling

Test snel de kennis van leerlingen met interactieve quizzen en enquêtes.

Certificaten

Stel certificaten op die leerlingen ontvangen na het voltooien van een cursus of het slagen voor een quiz.


Betrek medewerkers om te leren

Met iSpring kunt u uw gewone documenten, specificaties en dia's snel omzetten in interactieve en boeiende games, videocolleges en simulaties.

Videolezingen

Een presentatie gecombineerd met een videolezing zorgt voor een prachtige videoles.

Dialoogsimulaties

Perfect voor het trainen van communicatieve vaardigheden en strategieën. U kunt bijvoorbeeld een gesprek met een boze of emotionele klant simuleren.

Geleidelijke implementatie van eLearning met iSpring

In de beginfasen kunt u beginnen met slechts een paar leerlingen, bijvoorbeeld leden van één afdeling. Later kunt u uw plan upgraden door andere teams en afdelingen toe te voegen, zodat uw gehele bedrijf online leert.

Professionele ondersteuning

83% van de gevallen wordt binnen 2 uur opgelost

De ondersteuningstechnici van iSpring helpen u onmiddellijk bij eventuele productgerelateerde vragen. Om beginners te helpen de software onder de knie te krijgen, organiseren ze regelmatig webinars en maken ze videolessen.

De technische kant

Gegevensbeveiligingsgarantie

Uw inhoud en statistieken worden veilig opgeslagen op in de VS gevestigde servers. Het systeem maakt tegelijkertijd back-ups in verschillende datacenters - en dit is slechts een van de 15 beveiligingsmaatregelen die we gebruiken.

Cloud of op locatie

iSpring Learn is een cloudgebaseerde oplossing en alle gegevens worden opgeslagen op de servers van iSpring. We kunnen het systeem ook op uw eigen servers implementeren, zodat het volledige controle over uw organisatie heeft.

Op-maat-gemaakte oplossing

We gebruiken actief feedback van klanten om ons systeem nog beter te maken. Upgrades worden elke maand vrijgegeven. Als u specifieke verzoeken hebt (bijvoorbeeld om een nieuw rapport toe te voegen of domeinaliassen in te stellen), neemt u contact met ons op voor een gepersonaliseerde oplossing.

Voldoet aan internationale e-learningstandaarden

iSpring-oplossingen ondersteunen moderne e-learningstandaarden: SCORM 1.2 en SCORM 2004.

Aan de slag met iSpring Learn!

Geniet van een gratis 14-daagse proefversie: duik in alle geavanceerde functies voor e-learning van iSpring Learn LMS.

Boek gratis demo

Leer alles wat u wilt weten over iSpring Learn in een webinar van 30 minuten.

By clicking this button, you confirm that you're agreeing to our Terms, Privacy Policy, and License Agreement.