U gebruikt een oudere browserversie. Update naar de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge voor de beste site-ervaring.

Gratis e‑learning authoring tool

Maak geavanceerde e-learning-inhoud in PowerPoint. Gebruik uw PowerPoint-dia's, voeg quizzen toe en publiceer de inhoud in SCORM voor uw LMS. Betaal niets!

Download Gratis

Haal meer uit iSpring Suite

Schermopnames en videocolleges

Interactieve rollenspellen

Nog meer interactieve beoordelingen

Honderden kant-en-klare sjablonen en personages

AI voice-overs

Ontdek iSpring Suite

Wat ons het meest bevalt aan iSpring Suite is de mogelijkheid om snel trainingsmodules te ontwikkelen op basis van eenvoudige media. De tool stelt ons in staat om onze ervaring op het gebied van training te behouden terwijl we de trainingsinhoud verrijken met geluid, video, interacties, quizzen, gesimuleerde dialogen, enz. We besparen ook tijd bij het ontwikkelen van het ontwerp, dankzij de gebruiksvriendelijke interface van iSpring en de vele kant-en-klare sjablonen.

Jean-François Le Cloare

CEO bij E-learning Touch’

Maak online cursussen van uw PowerPoint‑dia's

U hoeft geen nieuwe ingewikkelde e-learning-software te leren - u kunt cursussen maken in de vertrouwde PowerPoint-omgeving. iSpring Free behoudt alle animaties, triggers, overgangen en andere effecten van PowerPoint.

Verrijk cursussen eenvoudig met quizzen

Maak en gebruik quizzen als pre-assessments, self-assessments en eindtesten. Verrijk toetsen met audio- en video-inhoud en pas testregels aan om spiekbestendige toetsen te maken: stel vragen willekeurig in, verschuif antwoordopties en stel een tijdslimiet in voor het beantwoorden van elke vraag.

Maak nu uw eerste cursus

Uw cursussen zien er perfect uit op elk apparaat

U hoeft uw cursus niet aan te passen voor verschillende apparaten - iSpring Free past uw cursus aan elk scherm aan: smartphone, tablet en laptop.

Compatibel met alle SCORM-gebaseerde LMS'en

iSpring Free is 100% SCORM-compatibel. Uw cursussen werken naadloos in elk LMS: Moodle, Blackboard, Litmos en meer.

SCORM 1.2
SCORM 2004
xAPI
cmi5
AICC

Haal meer uit iSpring Suite

Maak eenvoudig professioneel ogende cursussen met iSpring Suite. Verrijk uw cursussen met geavanceerde quizzen, video tutorials, rollenspellen en interacties. Maak gebruik van vooraf ingestelde sjablonen die zijn ontworpen door de professionals van iSpring om uw cursussen in recordtijd klaar te hebben.

Beschikbare vraagtypes
3
Beschikbare vraagtypes
14
Slepen en neerzetten
Slepen en neerzetten
Rollenspel simulaties
Rollenspel simulaties
Screencasts en instructievideo's
Screencasts en instructievideo's
Audio/video-vertellingen
Audio/video-vertellingen
Interacties
Interacties
Aanpasbare spelerinstellingen
Aanpasbare spelerinstellingen
Vooraf ingestelde cursussjablonen
Vooraf ingestelde cursussjablonen
Kant-en-klare personages en locaties
Kant-en-klare personages en locaties
AI voice-overs
AI voice-overs
24/7 technische ondersteuning
24/7 technische ondersteuning

Waarom gebruikers dol zijn op iSpring Free

Ahmet Fatih Y.

Met iSpring is het makkelijk om een eenvoudig ogende PowerPoint-presentatie om te zetten in iets interactiefs. SCORM-pakketten die ik kan maken met iSpring Free passen perfect in mijn Moodle-leerbeheersysteem. Op die manier helpt iSpring me om het leerproces van de leerlingen te volgen met quizzen.

Kevin R. Baker

iSpring Free is altijd mijn favoriet omdat het in PowerPoint kan worden geïntegreerd. Je kunt je PowerPoints binnen enkele minuten omzetten naar een volwaardig SCORM-conform pakket. Ik hoefde geen compleet andere tool te leren. De tools in het gratis pakket zijn voldoende om de tool te testen. Als je geavanceerde ondersteuning nodig hebt, kun je altijd kiezen voor iSpring Suite.

Maak vandaag nog uw eerste cursus! Het is gratis.