U gebruikt een oudere browserversie. Update naar de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge voor de beste site-ervaring.

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml fb-white-10x14fb-10x14 ok-white-10x19ok-10x19 twitter-white-18x14twitter-18x14vk-white-16x11vk

Onze nieuwe integratie met Salesforce is er! Nu kunt u Salesforce koppelen aan iSpring Learn LMS om binnen enkele seconden personeelsgegevens te synchroniseren. Met deze integratie kunt u individuen, afdelingen en groepen in één klik synchroniseren, of de synchronisatie automatisch laten verlopen.

Lees verder om de voordelen van deze integratie voor uw bedrijf te ontdekken en te lezen hoe u ze stap voor stap kunt activeren.

Voordelen van de integratie met Salesforce

Salesforce is een van de populairste platforms voor klantenrelatiebeheer (CRM) waarmee bedrijven klantinteracties en verkoopgegevens kunnen bijhouden en waarmee uw marketing-, verkoop-, commerciële, service- en IT-teams als één team kunnen samenwerken.

U gebruikt het waarschijnlijk al. En nu kunt u het integreren met iSpring Learn LMS. Deze integratie zal u helpen bij het volgende:

Tijd besparen op routinetaken

Selecteer simpelweg individuen of hele afdelingen en groepen in Salesforce en synchroniseer ze met iSpring Learn. Geen handmatige overdracht meer van uw werknemersinformatie van het CRM naar het LMS.

Het automatiseren van de workflow

Dankzij de integratie worden de gegevens van uw organogrammen in iSpring Learn automatisch bijgewerkt. Beheerders selecteren of voegen velden toe die gesynchroniseerd moeten worden en hoeven er niet meer aan te denken.

Het voorkomen van menselijke fouten en gegevensverlies

Nooit meer namen verkeerd spellen of gegevens verliezen door handmatige overzettingen. Met automatische synchronisatie verliest u nooit meer iets.

De integratie met Salesforce activeren

Het activeren van de integratie met Salesforce is vrij eenvoudig, maar houd er rekening mee dat dit een betaalde dienst is en dat u Salesforce Lightning Professional Edition of hoger nodig hebt om het te integreren met het iSpring Learn LMS.

1. Download de iSpring app.

2. Ga naar Salesforce Lightning en open de iSpring app.

3. Selecteer onder het iSpring Control Panel tabblad Authorization Settings en klik op Edit.

4. Voer de login en het wachtwoord van een iSpring Learn beheerder in. Plak vervolgens de URL van uw iSpring Learn klantbedrijf in het veld Endpoint en voeg een e-mailadres van de Salesforce-beheerder toe. Klik op Save.

Als u het wachtwoord wijzigt voor de eerder geactiveerde integratie, klikt u eerst op Verify and Register Integration en vervolgens op Save.

5. Klik daarna op Get Actual Payment Status. Zodra u voor uw integratie hebt betaald, verandert de status in Actief.

6. Klik op Run Connector Manually om de integratie handmatig te starten. Om automatische synchronisatie in te stellen gaat u naar het tabblad Schedule Setting.

En dat is het! Uw integratie met Salesforce is geactiveerd.

Leer hoe u velden kunt instellen en gebruikers, afdelingen of groepen kunt kiezen om te synchroniseren in onze Help Docs.

Heeft u nog geen iSpring Learn?

iSpring Learn LMS behoort tot de beste online trainingsplatforms ter wereld en wordt erkend door branche-experts van Forbes, Brandon Hall, eLearning Industry en anderen.

Ons platform is ontworpen om u te helpen ouderwetse training achter u te laten en uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken met kwalitatieve training en sociaal leren.

Bekijk hoe iSpring Learn uw taken aanpakt tijdens een korte gepersonaliseerde demo. Deze is helemaal gratis.

iSpring Learn

Snel LMS

voor uw bedrijfskritische projecten

Snel LMS voor uw bedrijfskritische projecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *