U gebruikt een oudere browserversie. Update naar de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge voor de beste site-ervaring.

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml fb-white-10x14fb-10x14 ok-white-10x19ok-10x19 twitter-white-18x14twitter-18x14vk-white-16x11vk

Wat een dag! Wij zijn erg enthousiast over de onthulling van de nieuwste versie van onze toonaangevende authoring tool, iSpring Suite 11.7. Deze release is heel speciaal – ons technische ondersteuningsteam heeft het afgelopen jaar verzoeken van klanten verwerkt om erachter te komen welke functies en verbeteringen uw e-learning-ervaring nog beter kunnen maken.

Met deze waardevolle input in gedachten hebben we een update gemaakt die aan uw behoeften en uitdagingen voldoet, waardoor het maken van cursussen soepeler, intuïtiever en krachtiger is geworden. Van verbeterde navigatie en een nieuwe Content Library tot AI-mogelijkheden, iSpring Suite 11.7 is er om u te helpen om uitzonderlijke leerervaringen te leveren aan uw leerlingen.

Lees verder om de gloednieuwe toevoegingen aan de vertrouwde en geliefde iSpring Suite van dichtbij te bekijken. Zorg ervoor dat u de opties die u wilt uitproberen in uw volgende e-learning project onthoudt!

Cloud authoring: Laat AI het zware werk doen bij het maken van quizzen

Bespaar uzelf een hoop tijd en maak goede toetsen voor leerlingen, zelfs zonder diepgaande expertise op het gebied van instructieontwerp. Gebruik iSpring AI om u te helpen met relevante quizvragen en antwoorden voor uw cursustoetsen in iSpring Cloud. De AI-assistent suggereert boeiende en op maat gemaakte vragen die perfect aansluiten bij de inhoud van uw cursus.

Markeer de tekst waarvoor u vragen wilt genereren en klik op AI > Generate questions

Nu hoeft u de test alleen nog maar op te slaan en hij is klaar om gepubliceerd te worden!

Prachtige cursussen, precies naar uw zin

De nieuwe iSpring Suite 11.7 biedt meerdere nieuwe opties voor het aanpassen van cursussen in Pages. Creëer een op maat gemaakte look en feel om ervoor te zorgen dat elke cursus overeenkomt met jullie unieke stijl. Deel interne expertise met teamleden en laat KMO’s bijdragen aan projecten met behulp van de intuïtieve interface waarmee u snel en efficiënt inhoud kunt maken.

Verfijn uw lay-out met aangepaste kolomgroottes

Het is nu niet meer nodig om externe tools te gebruiken om de kolombreedte aan te passen. Pas de kolomgrootte eenvoudig aan in de cursuseditor.

Nu kunt u belangrijke cursuselementen zoals lijstjes, infographics of tabellen presenteren met perfecte proporties om te zorgen voor duidelijkheid en een visueel aantrekkelijke lay-out voor uw leerlingen. Als een van de kolommen bijvoorbeeld meer tekst bevat, gebruik dan het werkbalkje om deze breder te maken of vergroot de kolom met een belangrijke afbeelding. Op deze manier is de inhoud gemakkelijker te lezen en worden de juiste punten benadrukt.

Beweeg de muis over de rand tussen de kolommen en sleep het werkbalkje.

Voeg wat magie toe aan uw afbeeldingen met verbeterde beeldbewerking

Omdat 65% van de mensen visueel leert, is het verrijken van cursussen met prachtige afbeeldingen en verbeterde visuals een game-changer. Met de verbeterde bewerkingstools van Suite kunt u nu bijschriften, randen en zoomeffecten toevoegen om uw inhoud nog boeiender en aantrekkelijker te maken. Hyperlinks toevoegen aan uw afbeeldingen is nu ook een fluitje van een cent!

Verbeter afbeeldingen met geavanceerde bewerkingsopties in een zijbalk.

Upload aangepaste lettertypen om bij uw merkboek te passen

Geef uw merk- of bedrijfsidentiteit weer met aangepaste niet-standaardlettertypes in uw cursussen. Nu ervaren uw cursisten een samenhangende merkuitstraling tijdens de hele training die perfect aansluit bij uw merkboek.

Hierdoor worden cursussen beter onthouden. Lettertypes zijn tenslotte krachtige, maar vaak onderschatte elementen van effectief leren.

Upload uw eigen lettertypen en gebruik ze in cursussen met uw eigen merk.

Voeg nadruk en samenhang toe aan uw lijstjes met veelzijdige stijlen

Nu kunt u moeiteloos het uiterlijk van uw lijstjes wijzigen en de nestingniveaus aanpassen aan de inhoud van uw cursus. Kies kleurrijke lijsten om het materiaal te laten opvallen of kies voor eenvoudige lijsten zonder kleur voor een strakke, professionele look. Segmenteer informatie en markeer belangrijke punten met een paar snelle klikken.

Pas het uiterlijk en het ontwerp van de lijst aan aan de stijl van de cursus.

Profiteer van verbeterde navigatie voor een intuïtieve UX

Volledige controle over de pagina-indeling en de zijbalk: bepaal welke koppen en secties leerlingen wel en niet kunnen zien om de leerervaring aan te passen en ervoor te zorgen dat ze zich concentreren op de belangrijkste inhoud. Bovendien kunt u als cursusontwikkelaar de zijbalk verbergen terwijl u de inhoud van de cursus bewerkt om visuele afleiding te voorkomen.

Pas de instellingen voor de zijbalk aan om de structuur te verbeteren.

Bovendien kunt u gemakkelijk het overzicht herstructureren en ontwerpelementen zoals achtergrondafbeeldingen of tags toevoegen aan elke cursussectie. Dit maakt uw pagina’s visueel aantrekkelijker en overzichtelijker.

Laat cursushoofdstukken opvallen met aanpasbare koppen.

Naadloze samenwerking met co-auteurs en belanghebbenden

iSpring Cloud is niet alleen een plek om cursussen te schrijven en informatie op te slaan. In de vernieuwde iSpring Suite 11.7 kunt u razendsnel samenwerken en leerprojecten delen.

Snel pagina’s exporteren naar andere accounts

Dankzij de snelle pagina-export kunt u nu uw pagina’s overzetten naar andere iSpring Suite Max- en iSpring Learn-accounts. Dit betekent dat u direct cursussen en andere middelen kunt delen met partners, managers of andere belanghebbenden en bestanden samen kunt bewerken.

Deze mogelijkheid maakt het ook makkelijker om belangrijke cursusmaterialen te delen met klanten. Als een klant vraagt om de broncode of het originele materiaal van de cursus, kunt u deze nu onmiddellijk overdragen en zelfs een extra vergoeding vragen voor de broncode.

Bespaar tijd en moeite en maak samenwerken productiever.

Kopieer de unieke code die voor elke pagina wordt gegenereerd, plak deze in uw andere iSpring-account en er verschijnt direct een volledig opgemaakte kopie.

Desktop Suite: Ontwerp professioneel, inclusief en toegankelijk leermateriaal

De desktopversie van iSpring Suite is nu ook uitgerust met nieuwe mogelijkheden om leerlinggerichte inhoud te maken. Het maakt niet uit wat de doelstellingen en speciale behoeften van het publiek zijn, u kunt e-learning maken die aan al deze behoeften voldoet.

Maak taaltraining en auditief leren eenvoudig door audio toe te voegen aan quizzen

Of u nu taalcursussen maakt of inhoud creëert voor leerlingen met een visuele beperking, quizzen met audio zorgen ervoor dat iedereen uw materiaal effectief kan gebruiken en er voordeel uit kan halen.

Voeg audio toe vanuit vooraf opgenomen bestanden of neem zelf audio op.

Neem audioversies op van vragen en antwoorden in de QuizMaker en voeg ze toe aan de toets. Als u wilt, kunt u schriftelijke en auditieve quizelementen combineren of volledig op audio gebaseerde quizzen maken. Het is een geweldige keuze voor uitspraaktraining in taalscholen of het opnemen van luisteroefeningen in muzieklessen.

Voeg ondertitels toe aan uw cursussen voor een beter begrip (Binnenkort beschikbaar!)

Als uw leerlingen onderweg leren en niet altijd naar inhoud met audio kunnen kijken, maak het ze dan makkelijk met ondertitels! Het is ook een game-changer voor studenten met auditieve beperkingen – ze kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot geschreven informatie en betrokken blijven bij het cursusmateriaal.

Ondertitels maken uw cursussen nog toegankelijker voor leerlingen met speciale behoeften.

Gebruik aangepaste personages in de dialoogsimulaties van TalkMaster

Creëer een cursus waarbij een geïllustreerde assistent de leerling door de cursus leidt en levensechte interacties simuleert om belangrijke soft skills te oefenen. Implementeer personages in elk soort gespreksscenario en pas hun uiterlijk aan de culturele en professionele context van het publiek aan.

Simulaties van dialogen op basis van personages zijn toegankelijk op elk apparaat.

U kunt kant-en-klare personages importeren uit de Content Library of ze direct in iSpring Suite aanpassen samen met co-auteurs van cursussen. Er is een perfecte match voor elke situatie of interactie! Simulaties met deze zorgvuldig samengestelde personages zullen natuurlijk aanvoelen voor leerlingen, wat de leereffectiviteit en betrokkenheid verhoogt.

Kies het uiterlijk, de kleding, het beroep, de houding, de gebaren en nog veel meer van uw personages.

Ontvang gedetailleerde rapporten met testresultaten om hiaten in vaardigheden snel te identificeren en op te lossen

Stop met het handmatig analyseren van toetsresultaten! Docenten kunnen nu gemakkelijk de prestaties van studenten op verschillende gebieden in de gaten houden en snel problemen opsporen – allemaal dankzij gedetailleerde quizrapporten. Dit is vooral handig voor grote cursussen met meerdere modules, waarbij u het kennisniveau van de leerlingen per blok moet bijhouden.

Gedetailleerde rapporten tonen de prestatieresultaten van leerlingen en de belangrijkste hiaten in hun vaardigheden.

Stuur de resultaten van de quiz eenvoudig naar e-mailadressen van zowel de leraar als de leerling, of rechtstreeks naar een server. Het uitgebreide rapport bevat algemene informatie, resultaten per vraaggroep en een uitsplitsing van hoe elke gebruiker elke vraag beantwoord heeft. Bovendien kunt u instellen welke informatie in het rapport wordt opgenomen in de sectie Quiz-eigenschappen.

Zo kunt u hiaten in vaardigheden snel aanpakken en uw leerlingen op koers houden door uw leerprogramma aan te passen.

Uitgebreide Content Library: Ontwerp verbluffende cursussen zonder ontwerper

De iSpring Content Library, een ware goudmijn van e-learning-elementen, bevat nu 116.000+ elementen! Deze gelegenheid vraagt om een feestje, dus blader door de bibliotheek voor nieuwe personages, locaties en afbeeldingen om ze in uw volgende cursus op te nemen.

Personages zijn nu nog diverser. U kunt filters gebruiken om in een paar seconden de beste match voor uw scenario te vinden. En het zijn niet alleen mensen – u kunt ook dieren aan uw dia’s toevoegen!

Kies uit honderden personages om aan uw cursus toe te voegen.

Vergeet niet om nieuwe locaties, aanpasbare pictogrammen en actieknoppen aan uw cursus toe te voegen. Ga van een saaie dia naar een mooie en functionele cursuspagina die uw leerlingen geboeid houdt.

Verrijk uw dia’s met elementen uit de Content Library

Maak van e-learning-uitdagingen succesverhalen met de nieuwe iSpring Suite

Actieve iSpring Suite-abonnees ontvangen alle nieuwe functies zonder extra kosten – u hoeft alleen maar te updaten naar de nieuwste versie.

Als u iSpring Suite nog niet geprobeerd hebt, is dit het perfecte moment om u aan te melden voor een gratis proefperiode van 14 dagen om het volledige potentieel te ontdekken. Alle nieuwe functies zijn beschikbaar in de proefversie, dus ga uw gang en probeer ze uit!

We zijn ervan overtuigd dat iSpring Suite nog jarenlang uw vertrouwde e-learning partner zal zijn.

iSpring Suite

Snelle cursus authoring toolkit

Maak in recordtijd online cursussen en assessments

Snelle cursus authoring toolkit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iSpring Suite
E-learning ontwikkeltoolkit
Gratis Proberen