U gebruikt een oudere browserversie. Update naar de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge voor de beste site-ervaring.

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml fb-white-10x14fb-10x14 ok-white-10x19ok-10x19 twitter-white-18x14twitter-18x14vk-white-16x11vk

iTrainee is een opleidingsbedrijf in Nederland dat jonge talenten helpt om gekwalificeerde SAP-consultants te worden. De SAP-infrastructuur vereist een complexe implementatie en de cursisten van iTrainee helpen bedrijven om deze software voor enterprise resource planning soepel in te voeren in hun bedrijfsprocessen.

iTrainee doet veel moeite om een trainingsproduct te maken dat tegemoetkomt aan de behoeften van klanten en tegelijkertijd interessant is voor cursisten. Uit het succesverhaal zult u leren hoe de complete trainingssoftware van iSpring helpt bij het ontwikkelen van een van de meest gevraagde competenties in het bedrijfsleven.

Berry Van Assouw

Directeur Bedrijfsvoering bij iTrainee

Achtergrond

Bij iTrainee helpen we mensen met interesse in een carrière in enterprise resource planning hun IT-vaardigheden te verdiepen en SAP onder de knie te krijgen. Wij zijn grote voorstanders van SAP-specialisatie die is gebaseerd op de behoeften van echte bedrijven. Het traineeship omvat dus zowel praktische SAP-training als één-op-één begeleiding. De duur van het programma varieert van trainee tot trainee, maar duurt meestal maximaal 15 maanden.

Onze trainees kunnen kiezen uit twee hoofdtrajecten. Het ene is technisch en het andere is functioneel advies. Daarnaast stemmen we het trainingsprogramma af op iemands individuele behoeften, voorkeuren en carrièreverwachtingen. Deze aanpak helpt ons om de trainee in contact te brengen met zijn of haar droomklant en ervoor te zorgen dat het ‘klikt’.

We geven trainingen volgens het plan dat de klant en de trainee zijn overeengekomen. Het resultaat van een succesvol traineeship is dat de cursist klaar is om voor het bedrijf van de klant te werken en te voldoen aan de zakelijke eisen om een topconsultant te worden.

De uitdaging: Meegaan met veranderingen door SAP-learning te digitaliseren

We begonnen iSpring te implementeren rond het begin van COVID-19. Daarvoor was ons iTrainee Talentenprogramma geheel schriftelijk, als hard copy. Hoewel we onze trainees leren om bedrijven te transformeren en digitaliseren met SAP, waren we zelf nog niet volledig gedigitaliseerd. De lockdowns dwongen ons om een manier te vinden om snel te digitaliseren, zodat we onze trainingen konden blijven geven in een veranderende omgeving.

De oplossing: iSpring

We kozen voor iSpring, na een intensief test- en selectieproces waarbij we verschillende platforms tijdens hun proefperiode hebben getest. De belangrijkste criteria bij het kiezen van een platform waren gebruiksvriendelijk, intuïtief en compatibel met SCORM. Als complete e-learning-oplossing voldeed de bundel van iSpring Suite en iSpring Learn LMS volledig aan deze criteria.

Bij iTrainee gebruiken we iSpring graag en we noemen het onder elkaar zelfs ‘iTrain’.

Berry van Assouw

Directeur Bedrijfsvoering

We hebben een team van 7 instructeurs die dagelijks met veel plezier met iSpring werken. Ze maken het hele jaar door cursussen voor meer dan 100 cursisten en passen onze inhoud wekelijks aan de nieuwe SAP-standaarden aan.

Resultaat

De software van iSpring was niet alleen een geweldige hulp om ons tijdens de overgangsperiode door lockdowns heen te helpen, maar na de implementatie van iSpring Suite en iSpring Learn zagen we de verwachte verlaging van de printkosten. iSpring heeft ons echt geholpen om onze cursussen veel sneller bij te werken en wijzigingen aan te brengen.

Maar de grootste verbetering waar al onze cursisten het over eens zijn, is dat de leerervaring enorm is verbeterd. Dus bedanken we iSpring voor het leveren van een uitgebreid e-learning platform!

iSpring Learn

Snel LMS

voor uw bedrijfskritische projecten

Snel LMS voor uw bedrijfskritische projecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iSpring Suite
E-learning ontwikkeltoolkit
Gratis Proberen