U gebruikt een oudere browserversie. Update naar de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge voor de beste site-ervaring.

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml fb-white-10x14fb-10x14 ok-white-10x19ok-10x19 twitter-white-18x14twitter-18x14vk-white-16x11vk

Nu kunt u iSpring Suite gebruiken om eenvoudig uw eigen personages te maken en te bewerken, zodat ze bij uw huisstijl passen en de rijke diversiteit van onze wereld weerspiegelen! Onze nieuwe Character Builder is een unieke functie waarmee u zelf het uiterlijk en de kleding van uw personages kunt kiezen en ze met enkele klikken aan dia’s kunt toevoegen.

De voordelen van de Character Builder

Dit zijn de belangrijkste voordelen van deze nieuwe functie voor bedrijven, ontwerpers en L&D specialisten:

Sneller content ontwikkelen

U hoeft de personages niet zelf te tekenen. Om een nieuw personage te maken, kun je als instructieontwerper gewoon de gewenste opties selecteren in de illustratie-interface. Het hele proces neemt slechts een paar minuten in beslag.

Lagere kosten

Ontwerpers kunnen unieke hoogwaardige opleidingsinhoud ontwerpen met iSpring Suite. U hoeft geen gebruik te maken van andere tools om afbeeldingen te ontwerpen.

Hogere voltooiingspercentages

Cursussen met unieke karakters die werknemers vertegenwoordigen (etniciteit, uniform, merkkleuren) zullen lerenden meer aanspreken en het aantal voltooide cursussen verhogen.

Uw eigen personages creëren met iSpring Suite

Unieke personages ontwerpen met iSpring Suite is een fluitje van een cent, dankzij de kant-en-klare sjablonen: selecteer gewoon de personage-eigenschappen die u nodig hebt, pas de kleur van hun kleding aan, en klaar is Kees! Bekijk het hele proces in de handleiding hieronder.

Als u nog geen iSpring Suite abonnement hebt kunt u een gratis proefperiode downloaden om deze nieuwe functie te proberen.

1. Open de Content Bibliotheek en ga naar het tabblad Custom Characters. Klik op Create Character.

2. U ziet nu het venster Character Builder. Kies in het tabblad Home het gewenste personage en klik op Next.

3. Kies het personage en hun huidskleur onder het tabblad Appearance.

4. Ga naar het tabblad Head en kies het gewenste haar voor het personage.

5. Kies vervolgens het gezicht en de gezichtsbeharing van het personage.

6. Kies in het tabblad Clothes de kledingstukken en schoeisel voor het personage. U kunt ook de kleuren kiezen.

Of ga naar het tabblad One-Piece en kies een volksdracht of uniform voor uw personage.

7. Als u de gewenste kleur niet kunt vinden, klikt u op “+” en kiest u de kleur die u nodig hebt.

8. Nu kunt u uw personage opslaan. Typ hun naam en voeg personage-tags toe om uw personage later snel terug te vinden. Klik op Save Character.

Let op: personages die zijn aangemaakt binnen een iSpring Suite-abonnement zijn beschikbaar voor alle gebruikers in dit account.

9. Zodra het personage klaar is, selecteert u het in de Content Bibliotheek en klikt u op Add to slide.

Klaar! U hebt nu uw eigen personage aan uw cursus toegevoegd.

Let op: Met de proefversie van iSpring Suite kunt u maar één personage maken. Log in op uw account om personages op te slaan en toe te voegen aan dia’s.

Personages bewerken

Als er wijzigingen worden aangebracht aan uw huisstijl of als u het uiterlijk van uw personage om een andere reden moet veranderen, hoeft u geen geheel nieuw personage te bouwen. Bewerk gewoon het originele personage en sla de wijzigingen op.

Om uw aangepaste personage te bewerken:

1. Klik op het potloodje.

Of selecteer het personage en klik op Edit.

2. Als u klaar bent met bewerken, klikt u op Save Character.

3. U kunt ook personages verwijderen als u ze niet langer nodig hebt. Om dit te doen, selecteert u het personage en klikt u op de prullenbak.

Samenvattend

iSpring Suite’s Character Builder is een revolutie voor bedrijven, instructieontwerpers en andere online leerspecialisten. Het biedt een innovatieve en interactieve aanpak voor geavanceerde contentcreatie. Maak gebruik van de kracht van unieke personages die uw leerlingen aanspreken om hun betrokkenheid te vergroten, leerervaringen te personaliseren, verhalen te vertellen en veelzijdige en effectieve trainingsprogramma’s te maken.

Al benieuwd hoe de Character Builder werkt? Download een gratis 14-daagse iSpring Suite proefperiode!

iSpring Suite

Snelle cursus authoring toolkit

Maak in recordtijd online cursussen en assessments

Snelle cursus authoring toolkit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iSpring Suite
E-learning ontwikkeltoolkit
Meer weten